Home Action Replay Page Forum Index Home Action Replay Page
Home Action Replay Page
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

WolfMESS speed throttling

 
Post new topic   Reply to topic    Home Action Replay Page Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gameboy9
Site Admin


Joined: 20 Sep 2004
Posts: 810

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 11:11 am    Post subject: WolfMESS speed throttling Reply with quote

Hey folks,
I had to reset my cfg and ini files... now all of the sudden, I can't press F10 and speed throttle. Actually, I can't speed throttle, period. (OK, we can go into a political discussion about how speed throttling is bad for confirming, but that's another topic for another time. Smile Yes, I know you can't speed throttle when recording... that's not the issue here)

How do I correct this? Thanks! Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mahlemiut
Supereditor


Joined: 06 Jan 2005
Posts: 913
Location: New Zealand

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 11:38 am    Post subject: Reply with quote

Uh, go to Input (General) and change the key for throttle to F10 (or whatever you want). There was one time for a while where MESS had no default key binding for Throttle, although I think that's been fixed in that past few releases.
_________________
- Barry Rodewald
HARP CPC, X68000, Neo Geo Pocket, and Neo Geo AES section editor
http://galemu.emuunlim.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
negative1



Joined: 01 Jan 1970
Posts: 216
Location: Connecticut, USA

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 2:33 pm    Post subject: speed throttling Reply with quote

yeah, the same thing happened to me..
it takes awhile to get through those
long ms. pac-man replays!

resetting the input key to f10 did the trick

later
-1
Back to top
View user's profile Send private message
Chad
Supereditor


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 810

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

This has been an ongoing mess issue that clears the F10 key. For wolfmess, I've tried to resolve it by adding a menu feature in the Tab Menu for Video that allows you to turn on or off throttle if you don't want to change the F10 key which will probably be cleared to none again.
Back to top
View user's profile Send private message
mahlemiut
Supereditor


Joined: 06 Jan 2005
Posts: 913
Location: New Zealand

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

No need for that now, like I said, it's been fixed, the default is now "F10 not LCONTROL"
_________________
- Barry Rodewald
HARP CPC, X68000, Neo Geo Pocket, and Neo Geo AES section editor
http://galemu.emuunlim.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Chad
Supereditor


Joined: 05 Jan 2005
Posts: 810

PostPosted: Fri Mar 25, 2011 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

not talking about current versions, older versions of wolfmess will still have this and the option is there in video for those. though, i can take it out now though for the latest release if its fixed.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Home Action Replay Page Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group